Essence mattmattmatt lipsticks

Make up

POZDRAV SVIMA!!!
DANAŠNJA TEMA SU VEOMA INTERESANTNI I VEOMA POVOLJNI MAT RUŽEVI KOJE JE ESSENCE OVE JESENI IZBACIO U PRODAJU.

Moj izbor pao je na dve najtamnije nijanse koje su bile u ponudi- 04 READY,SET,IMPRESS! svetlija nijansa i 05-SIMPLY BE AN ICON tamnija.
Počeću od karakteristika koje prouzvođač navodi kao osobine ovih ruževa.
Na prvom mesti kažu da je DUGOTRAJAN, pa sa tim se ne slažem u potpunosti, jer za mene je dugotrajno ono što ne može špaklom da se skine… Tako da, ostaje na usnama onoliko koliko ćete popiti nešto i pojesti, a sa sobom imati ovaj  ruž u torbici da ga popravite.
Zatim kažu da je KREMAST, sa tim se sasvim slažem i dodajem da je veoma prijatan na usnama, ima sladak ukus ( da probala sam i ukus) i miriše na neku vanilu ili kolače što mi se veoma dopada. 
POTPUNA POKRIVENOST– kada se namaže treba sačelati koji minut da se ruž malo osuši, pa dodati još jedan sloj najmanje, da bi boja bila potpuno ravnomerno raspoređena na usnama.
NE SUŠI USNE– apsolutno ne!
Ja bih još dodala da ima malo preveliki aplikator za nanošenje, ali veoma upotrebljiv, treba se samo navići. Takođe, nisam koristila nikakvu olovku prilikom nanošenja i moram reći da je aplikator veoma precizan, tako da olovku možete slobodno zaobići.

05 SIMPLY BE AN ICON je tamnija nijansa, a ono što je karakteristično za ove ruževe je da u startu izgledaju kao sjajevi, dok se malo ne osuše i poprime mat izgled. Ja ovu boju vidim više kao idealnu večernju, tamniju nijansu. Naravno, sve je individualno…

Možda se na svočevima ne razlikuju koliko se u prirodi mogu razlikovati ove dve nijanse.

 04- RADY, SET,IMPRESS-je svetlija varijanta, više vuče na mešavinu crvene i cvekla boje. Malo vedrija i prikladnija za dnevnu varijantu.
Evo kako jedan i drugi izgledaju na mojim usnama.
 Čini mi se da sam napravila malu grešku, možda je trebalo da uzmem neku od svetlijih boja i jednu tamnu, umesto ove dve boje koje se skoro ne razlikuju na slikama.
Naravno, na greškama se uči, a ja bih za kraj dodala da su ovi ruževi ok za svaki dan, ako imate strpljenja da ih nadograđujete. Veoma su hidrantni i ne suše usne, pigmentovani, ali po meni  nemaju taj pravi mat efekat kao što sam navikla od mat ruževa.
Cena im je nekih 300 i nešto dinara, znači prisupačna, super miris i ukus ruža, ali trebalo bi poraditi na dugotrjnosti i pravom mat efektu.
Sve u svemu nije loše, ali može to mnogo bolje!!!
Da li ste vi isprobali ove mat ruževe?
Kakvi su vaši utisci?
Do sledećeg pisanija budite vedre i sunčane, iako nas očekuje magla, kiša i ružno jesenje vreme!!!
                                     Gigi’s cup of make up