golden-rose-essential-maskara

Golden Rose ESSENTIAL moje dve omiljene maskare

Make up makeup home

Pozdrav svima, danas želim da vas upoznam sa Golden Rose ESSENTIAL moje dve omiljene maskare iz ove linije.

 Golden Rose Essential linija maskara ima nekoliko verzija zaista divnih maskara sa fantastičnim efektima. Danas se neću baviti svakom pojedinačno, već ću vam prikazati moje dve najomiljenije, zlatnu i srebrnu. Najomiljenije zato što su efekti ovih maskara bolji nego nekih drugih, daleko skupljih brendova.
Znam, moža ste već probale i videle ove maskare, a možda i niste. Stoje veoma nisko dole na stalku Golde Rose, ali ja kad nešto pronađem što mi se dopada, osećam se kao da sam pronašla toplu vodu i zato želim sa vama da podelim..

Essential maskare

Prva maskara iz ove linije sa kojom sam došla u dodir kada sam pohađala bazični kurs šminkanja jeste, maskara sa zlatnim slovima- tj. Great Curl & Volume maskara sa zakrivljenom silikonskom četkicom.

Golden Rose Essential Great curl & volume mascara
 Great Curl & Volume

Ranije nisam bila veliki ljubitelj silikonskih četkica, dok nisam probala baš ovu. Idelna zakrivljenost četkice lako doseže do korena i gornjih i donjih trepavica i savršeno ih definiše. Ono to je  meni zaista važno jeste da ne kupi previše proizvoda i da divno definiše i podiže trepavice, pa je idealna za svakodnevnu upotrebu i prirodan izgled trepavica. Takođe, ne preslikava mi se na gornji kapak  niti u korenu tepavica i nemam potrebu za skidanjem viška maskare sa kapka, koji može da pokvari celokupan izgled make up-a.

Golden Rose Essential maskara great curl & volume

Ova fotografija je moj prvi susret sa Great Curl & Volume maskarom i zaista daje totalno prirodan izgled i definiciju trepavicama. ne znate koliko me je devojaka pitalo koju sam maskaru koristia na ovoj fotografiji.. Naravno, ako želite da budu još više definisane, dodajte još jedan sloj maskare…

Lift Up & Great Volume

Druga Essential maskara pod nazivom Lift Up & Great Volume je moje pravo otkriće, jer maskare ovog oblika sam uvek izbegavala. Da me  pitate zašto, verovatno zato što sam se nosila mišlju da bez guste četkice nema ništa od volumena.  Međutim, takve četkice su meni pravile volumen, ali redovno i “krmaču” oko očiju i redovno bi se umazala… Ravna silikonska četkica sa po kojim zupcem, ko bi rekao, ali zaista podiže trepavice, pa vam nije poreban uvijač.  Što se tiče volumena, ova maskara zaista izvlači maksimum volumena na mojim trepavicama, što nije postigla niti jedna  od daleko skupljih i poznatijih maskara.

Golden Rose Essential Lift Up & Great Volume

 Da budem iskrena, moje trepavice nisu ni predugačke, ni preguste, već da kažem prosečne…  Ipak, ove maskare pokazaše se bolje od mnogih drugih i zaista mi se dopada to što mogu da postignem njima. Njihova cena je 260 Rsd, a za tako dobre maskare to je presmešna cena u odnosu na kvalitet.

Kiss Kiss

Za kraj jedan veliki kiss od mene i pišite mi, da li ste koristile ove maskare i kakve maskare volite? Naravno otvorena sam i za peporuke, jer uvek ima bolje…

Do sledećeg pisanija….

Gigi

*Ovaj post nije sponzorisan.