I WANT MY SUMMER TEN STAY !!!!

Nega tela
                                              ZADRŽI LETNJI PREPLANULI TEN!!!    

 Došao je i septembar, polako počinje jesen sa svim svojim blagodetima, ali jednu stavr ne želim da izgubim, MOJ LETNJI PREPLANULI TEN!
Danas vam pišem o dva proizvoda koji mi pomažu da još uvek imam preplanuo ten, a da ne izgleda veštački, da  ne koristim usluge solarijuma ( koji inače ne podnosim zbog mirisa spaljene kože i svih ostalih dobropoznatih zdravstvenih  razloga )
Oba proizvoda su slučajno istog domaćeg proizvođača TOP TEN!!!

Počećemo od nečeg što je slađe i interesantnije, a reč je o veoma popularnom proizvodu koji je letos napravio haos. Svi su tražili koju kutiju više BODYMARMELADE, ne samo ovog brenda, već bilo kojeg.
Ja sam naišla na TOP TEN marmeladu za telo i zaista mi se svidela.

Dolazi u preslatkoj kutijici u kojoj je teglica ove marmelade, pun naziv je Hawaiian coctail Be Bronze- svetlucava marmelada za ubrzano tamnjenje.
Pakovanje od 200ml. je zaista dovoljno za dve nedelje možda, ako ste na moru i intenzivno se sunčate, jer tekstura je gusta, ali brzo se topi i lako razmazuje. Preporuka je da se koristi obavezno u kombinaciji sa nekim višim faktorom, jer ne sadrži zaštitni faktor.
Ukoliko nastavite da ga koristite kao ja sad, da bih održavala boju, može potrajati i duže.
Fantastično hidrira kožu, sadrži sve sama ulja od kojih ću vam nabrojiti samo neka ( ulje tamne šargarepe, kalendule, maslinovo ulje, Shea buter, ulje koštica grožđa…).
I naravno sadrži sitne, diskretne šljokice koje ovu marmeladu čine još interesantnijom.

Koža dobija divan bakarni presjaj sa sitnim zlatnim šljokicama….

Jedina preporuka jeste da ne preterujete sa količinom kada proizvod nanosite na kožu.
S obzirom na činjenicu da je sastav praktično mešavina dosta vrsta ulja, koži je potrebno malo vremena da upije ovu  marmeladu koja miriše na prepržen šećer i limun!
U protivnom može vam uprljati garderobu u toku dana ili posteljinu ukoliko je nanosite uveče pre spavanja…
Ja ovaj proizvod koristim kao neku vrstu mackalice koja podržava sledeći proizvod koji koristim i zbog preslatkih šljokica koje sadrži!!!!

Drugi proizvod je-TOPTEN Losion- sprej za samopotamnjivanje.
    

Sprej za postizanje tamnog tena bez sunčanja, koji svojim aktivnim sastojkom u dodiru sa površinskim ćelijama kože pretvara  njihovu boju u braon.
Nekoliko preporuka za nanošenje da ne bi se dogdilo da ostanete flekave i kao da se niste kupale 3 meseca.
Obavezno odvojie vreme za nanošenje losiona, to traje.
Pre nanošenja losiona obavezno odradite detaljen piling celog tela, pogotovo se fokusirajte na delove kao što su kolena i laktovi, nožni članci.
Koristite zaštitne rukavice, jer nokti mogu da vam poprime braon- žutu boju, a to niko ne želi!!!
Ukoliko nanosite losion na lice možete ga pomešati sa mlekom za telo.
Dajte sebi vremena posle nanošenja da se dobro osušite…
Posle prvog nanošenja efekti su zaista vidljivi.
Moj tempo nanošenja je pet večeri za redom i onda samo održavanje boje marmeladom…sve do trenutka kada treba ponovo uraditi piling i celu proceduru ponoviti.

 Znam da će nekome od vas ovo biti ozbiljno mučenje, predugo vremena treba provesti baktati se oko svega ovoga, ali ukoliko želite isto kao i ja, da što duže imate preplanuo, zdrav ten, izvolite pomučite se malo.

Do sledećeg pisanjija budite nasmejane, srećne i zdravo preplanule!!!

                                           Gigi’s cup of make up