revolution-life-on-the-dance-floor

Make up Revolution London paleta – Life on the dance floor – Guest list – recenzija

Make up makeup home

Najpre želim da kažem kako sam presrećna što sam posle duže pauze ponovo počela sa pisanjem o najomiljenijoj temi za mene, a to je  make up i kozmetika uopšte, a zvezda današnjeg posta je Revolution – Life on the dance floor -paleta senki za oči. Naravno, život i tehnikalije mogu samo da odlože rad na onome što volite, ali svakako povratak je neminovan.

Vraćam se sa jednom gorećom make up poslasticom koja mi je na prvi pogled oduzela dah.

A sada ćete videti i zašto…

Prelepa paleta  Make up Revolution pod nazivom  Life on the dance floor i podnaslovom Guest list,  sadrži od nežno toplih zemljanih tonova preko, gorućih narandžasto – crvenih nijansi  sve do duboke ljubičaste boje bobičastog voća, pleni na prvi pogled, ali  i prvim potezom četkice.

Rose gold glitter poklopac je razlikuje od ostalih Revolution paleta i moja prva pomisao bila je da se unutra kriju boje poput nijansi od baby roze do nekih tamnijih roze i ljubičastih tonova, ali ne. Ispod poklopca iznanađenje!!!

Sadrži 24 senke od po 1.1g, full size ogledalo koje je veoma praktično i naravno foliju na kojoj su imenovane sve boje ove palate. Od 24 senke koje se nalaze u  paleti samo 6 njih sadrže šimer, dok ostatak senki je mat.

Šimeraste senke su zaista sjajne, kremaste i mogu se koristiti poput glittera ili hajlajtera, naravno u skladu sa lookom koji želite da postignete. Pigmentacija im se pojačava upotrebom pokvašene četkice ili još bolje nekog od fiksatora koji koristite.

Jedina mana ove palate, ako se uopšte manom može nazvati, je sitnica vezana za mat seneke, koje se truse i to poprilično. Interensantno je da to ne umanjuje njihovu pigmentaciju i nije potrebno da ih nadograđujete ne znam koliko, naprotiv.

Ono što je preporuka u radu sa njima jeste, exstra puder u prahu ispod oćiju, ako radite na gotov ten ili kad pokupite proizvod malo jače otresite četkicu. Da truse se, ali meni to ne smeta.

A sada slede svočevi…

make-up-revolution-palett

 

Počećemo sa prvom četvorkom, ujedno i najsvetlijom, baznom koju čine senke ChaCha – mat bež, zatim 2Step kao logičan drugi korak za pregib kapka –  nežna narandžasta, sledi Hip nežno ružičasta mat senka i na kraju  Lean Back  boja cigle i ujedno najtamnija nijansa ove četvorke. Sve četiri senke su mat.

 

 

 

Drugu četvorku čine dve šimeraste senke Spin– bledo hladna roze i Light Up- nešto toplija ružičasta. Druge dve senke Roll – boja cimeta i Grind -svetlo braon sa primesom cvene, obe su mat i veoma pigmentovane i truse se poprilično.

 

 

make-up-revolution-palett

make-up-revolution

Sledeće dve četvorke su meni jedne od najinteresantnijih,  Lock It – breskasto pink i  Get down – nežno bakarna breskvica su šimeraste, idealne za centar kapka, dok su Throw back i Down corner, svetilja i tamanija varijanta bordo i one su mat. Kod sledeće četvorke je obrnuto, svetlije nijnse Jive -opet mat breskvica i  Loose -vrišteća koralna su mat, ali zato najbolje boje palete su kremaste, šimeraste Bold i Black Lig

ht– boje vina i boja šljive.

 

 

Poslednja četvorka je u potpunosti mat i dosta su tamnije nijanse u odnosu na sve ostale u paleti. Shake it – jarka koralna sa primesom čak i ciklama boje i Crew-boja tamnije cigle, Lose it– tamno braon i Sleep kao najtamnija nijansa boje šljive.

 Ono što bi na kraju bio rezime o ovoj plaleti, po meni, ona je namenjena ljudima koji vole da eksperimentišu sa jakim bojama. Ukoliko ne koristite palete koje imaju ovako jaku pigmentaciju i tople i jarke boje, onda ovo nije paletaza vas. Neutralnih senki ima u suštini veoma malo.

Naprotiv, ako volite da eksperimentišete, nosite jarke boje ili jednostavno ste make up artist, ova paleta je savršena za vas.

Na prvi pogled može se učiniti da paleta sadrži, pa skoro veoma identične boje, ali nemojte da vas to zavara. Svaki pot u ovoj paleti ima svoju čar i daje bezbroj mogućnosti za različite make up look-ove.

Tražeći opšte utiske po netu u vezi sa ovom paletom, naravno želeći da ih uporedim sa svojim, mnogi su ovu paletu poredili sa Urban Decay Heat paletom.  Boje su zaista veoma slične (neke od njih), svakako su vrele obe u smislu toplih boja, ali je drastična razlika u ceni.

Tako da, ukoliko vam je previše novca da izdvojite za  Heat paletu, evo jednog daleko pristupačnijeg duplikata.

Heat paletu nisam imala prilike da koristim, ali ovu paletu možete naću po cenu od 1.523,00 Rsdhttps://www.alexandar-cosmetics.com/sr/.

Ovako izgleda look koji sam napravila koristeći ovu paletu.

make-up-look-revolution

Za ovaj look koristila sam sledeće boje iz palete Make up Revolution- Life on the dance floor – Guest list :Cha cha – kao osnovnu boju za ceo kapak, Lean back – kao tranzitnu boju u pregibu kapka i donji kpak, Loose – kao pojačivač pigmenta u pregibu kapka i donji kapak,  Lose it – kao najtamniju u uglovima kapka i mešavinu Slide i Spin senke na centralnom delu kapka i predelu ispod obrva. U uglovima očiju kao highlit koristila sam senku Spin.

 

make-up.revolution

Meni naravno preostaje da se igram sa ovom paletom i pustim mašti na volju, ali me interesuju vaši utisci?

Do narednog pisanija pišite mi da li vam se dopada ovakav prikaz jedne palete, vaše utiske ukoliko ste je koristili i naravno preporuke šta biste još želele da čitate na mom blogu vezano za make up i kozmetiku.

 Gigi’s cup of Make up