Miss Butterfly -VERONA Professional

Make up

Veliki pozdrav dragi moji danas na meniju malo leptirića iz kozmetičke kuće Verona Professional, naime reč je o kozmetici koja na dolazi iz Poljske.
Kao što većina vas zna za Inglot kao jedan od vodećih make up brendova, ne znam da li znate da je ova firma nastala pre 30 godina, da u Poljskoj!!!
Kod nas vlada neka vrsta predrasuda o kozmetici koja dolazi iz pomenute zemlje, ali pored Inglota koji je vrhunska kozmetička kuća, Poljska može da se pohvali i velikim brojem manjih i daleko cenovno pristupačnijih kozmetičkih brendova.
U poslednje vreme na naše tržište se probija marka Ingrid, koju krase veoma pristupačne cene, a zaista zavidan kvalitet make up proizvoda.
Ingrid kozmetiku odnenavno možete naručiti preko FB stranice ili je naći po tzv. “praškarama”, manjim lokalnim parfimerijama.
Tako sam i ja ovih dana u potrazi za svojom omiljenom farbom za kosu nabasala na novu “praškaru” u kraju i otkrila mladju sestru kozmetike Ingrid – Miss Butterfly- Venus professional.

Miss Butterfly je kozmetika namenjena tinejđerskoj populaciji- kako mi je prodavačica objasnila i veoma je dobrog kvaliteta. Mene je zaista oborila tekstura na dodir, prilikom isprobavanja testera.
Odabrala sam za početak rumenilo u boji Rose gold koje ima prdivne leptiriće po sebi i jednu od senki koja mi se učinila najinteresantnijom u broju 39S.

Svilenkasto, nežno, meko i sjajno su opisi ovog predivnog rumenila.
Rose gold je tačan opis, kada ga gledate ono izgleda roze, ali kada ga nanesete na kožu izbija taj divan nežni zlaćani podton…  Fenomenalno!!!
Šta više došla sam na ideju da ga koristim i kao hajlajter i savršeno obavlja i tu funkciju.
Daje jedan divan, prefinjeni, zlaćani odsjaj kroz ružičastu podlogu…

Senka u broju 39S je prava “prevara” na prvi pogled!!!! Verujte mi!!!
Namerno sam je slkala na podlozi koja joj na prvi pogled pristaje i u koju se stapa, ali…
Kada počnete da radite sa ovom senkom, događa se magija….
Naizgled pumpkin  sedefasta boja na koži poprima nijanse roze sedefa, kao kad naiđete na unutrašnjost školjke čiji se sedef preliva na ružičasto!!!
Apsolutna fantazija!!!
Pigmentacija je blaga sa suvom četkicom, ali kada se koristi mokra ili sa nekim fiksatorom, ona bukvalno postaje hologramska.

 Prvi svoč dakako nije nešto ubedljiv, ali kada se ova dva proizvoda koriste sa mokrom četkicom, ili se prstima nanose i razmazuju, njihova pigmentacija je fantastična.

Oba ova proizvoda nisu koštala ni celih 500 dinara, ali su za mene jedno od najlepših iznenađenja ovih dana.
Cena rumenila/hajlajtera je 290 din, dok je mono senka koštala 195 din.
Dakako, daću priliku i ostalim bojama iz ove kolekcije i ukoliko naletite na ove proizvode imate moju preporuku da ih probate.

Možda je teško da na osnovu sličica budete ubeđene u kvalitet ovih proizvoda , ali dajte im priliku…
Do sledećeg pisanija pospite se prahom sa leptirovih krila, budite magične i srećne!!!
Bigg Kiss from Gigi!!!

                                                  Gigi’s cup of make up