sephora-cream-lip-stain

Sephora Cream lip stain ruževi

Make up makeup home

Pozdrav drage moje,

danas na meniju ruževi Sephora Cream lip stain kao zvezde ovog posta. Pokazalo se kroz moje iskistvo u radu sa njima, a i kod većine šminkera da su ovo ruževi koji se najviše koriste.

Danas sam izabrala da vam pokažem dva  Sephora  Cream Lip stain ruža koja ja najviše koristim u šminkanju.

sephora-ceam-lip-stain

Kao što možete primetiti i same jedan je nude u broju 22, a drugi divna crvena u broju 03.

Karakteristike ovih ruževa su zaista fantastične, nazivaju ih kremastim i svilenkastim, dugotrajnim mat ruževima.

Ja ne bih mogla da se složim sa tim da baš imam svilenkast osećaj na usnama kada ih nanesem, ali ono što je nesumljivo jeste da su kremasti, mat i da veoma dugo ostaju na usnama. Sa njima nema bojazni da će ostavljati fleke na čaši, cigaretama ili razmazivati se. Kad ga namažete i sačekate da se osuši, bez sklapanja usana, on tu ostaje i ne mrda, dok god ne poželite da ga skinete.

sephora-cream-lip-stain

Za još duži boravak na usnama preporučuje se da uradite piling usana, hidrirate ih i onda naneste Lip stain.

U sastavu ovih ruževa piše da sadrže jojobino ulje i da usne nakon njih neće biti suve, ali ja to iskreno  ne osetih. Generalno, sam osećaj na usmana je suvkast i volim zaista da im dodam malo clear sjaja, kao dodatnu hidrataciju.

To neće poremetiti dugotrajnost ruža, ali će svakako popraviti osećaj na usnama.

Lip stain u broju 22 je nude nijansa sa blagom primesom boje breskve u sebi, idealan za make up look u kojem su naglašene oči. Divan je i za dnevnu i za noćnu varijantu. U zavisnosti od same boje usana, nijansa je svetlija ili tamnija, naravno uz odgovarajuću olovku za usne. Npr. ova nijansa mom tenu uopšte ne odgovara, suviše je bleda, dok devojkama sa kojima sam radila – koje imaju svetili ten od mene, stoji savršeno.

Lip stain u broju 03 je crvena – koralna boja, ali veoma zanimljiva i veoma promenljiva. Takođe u zavisnosti od boje usana, menja se i boja ruža. Na mojim usnama je zaista ta nijansa crvena- korlna, dok na tamnijim usnama vuče više na crvenu sa primesom ciklama boje…

Evo kako 03 izgleda na mojim usnama.

Biću iskrena, sliku sa brojem 22 na mojim usnama nisam želela da stavim, jer na mojim usnama ova nude, ne izgleda nikako… Nadam se da mi nećete zameriti…

Kao rezime, rekla bih još jednom da su ovi ruževi super postojani, idealni za proslave mature, venčanja i sve one prilike kada ne želite  svakih 5 minuta da poprvljate ruž. Suvlji jesu i ima daleko prijatnijih mat tečnih ruževa koje znam, ali nisu toliko postojani kao Sephora Cream lip stain. Pigmentacija puna i cena zaista ok za ovako kvalitatan ruž – 1500 Rsd u Sephora prodavnicama Klik.

Do sledećeg pisanija pište mi da li i vama smeta suvoća lip staina ili ne,? Da li se slažemo oko karakteristike ovih lepotana?

Gigi’s cup of make up